Zita Vanneste, 12 jaar, LEVEN

Ik hoor mensen vaak zeggen ‘waarom heb ik niet meer geld’ of ‘die stoefer koopt dure dingen om te tonen dat hij veel geld heeft’, ik kan nog veel voorbeelden opnoemen maar ik denk dat geld onbelangrijk is. Ja, je hebt het nodig om te overleven maar familie, liefde, vertrouwen, humor en nog zoveel meer dingen zijn even noodzakelijk in het leven. Je moet blij zijn met wat je hebt want er zijn altijd mensen die het slechter hebben dan jou.

Geniet van het leven, kom voor jezelf op, durf je droom te volgen en de stap te wagen. Vroeger dacht ik bij deze zinnen: ‘ja ja, ik weet het…’ maar nu besef ik dat  deze zinnen er niet voor niets zijn. Hou van elkaar en draag zorg voor elkaar, ook al zit je in moeilijke tijden zoals nu. Het komt goed! Als jij je liefde schenkt aan iemand, zal die persoon hetzelfde terug doen voor jou!!! 

Advertentie

Een gedachte over “Zita Vanneste, 12 jaar, LEVEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s