Sarah, ONVERGETELIJK en GELUK

Sarah, een leerling van 5 Verzorging, maakte dagboeknotities over 2 van de 5 vragen:

2 april: Ik heb deze week geleerd dat mensen elkaar steunen in deze coronatijden. Mensen schrijven mooie boodschappen op spandoeken of maken zelfgemaakte mondmaskers. Zo zie ik dat we toch om elkaar geven, ook al kennen we die mensen niet zo goed . We steunen elkaar en dat vind ik onvergetelijk. Dit toont eigenlijk hoe dat wij Belgen zijn. Dus dit jaar zal – nooit vergeten worden.

5 april: Ik heb vandaag geluk gekozen omdat ik het geluk heb dat ik in België woon en niet in Italië of Spanje. We hebben geluk dat we medisch goed voorzien zijn in de ziekenhuizen. We hebben ook geluk dat veel mensen de zorgverleners steunen in deze moeilijke tijden. We hebben ook het geluk dat er al veel mensen het ziekenhuis mogen verlaten en dat de curve aan het afzwakken is. We hebben het geluk dat we er nooit alleen voor zullen staan. Dus we  moeten doorzetten en blijven vechten tegen dat vieze virus en blijven geloven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s