Stijn Paepe, 19 jaar, antwoordt op de 5 vragen

“De afgelopen jaren hebben we veel te maken gehad met terrorisme en aanslagen. Dikwijls was er haat te merken tussen verschillende rassen, culturen en godsdiensten. Nu met de bedreiging van het coronavirus is er daarvan minder te merken. Ondanks dat iedereen binnen moet blijven, slaat iedereen de handen in elkaar om te helpen. De uitspraak “BLIJF IN UW KOT” krijgt een legendarische waarde. Het begrip “Social Distance” staat bovenaan en is de kern van de oplossing tot het uitroeien van het virus. Wij staan ver van mekaar, maar nooit zo dichtbij! Het hele land, zelfs de hele wereld vecht tegen de onzichtbare vijand!!”

Dit klinkende citaat komt uit de tekst van Stijn, die je hier kan openklikken:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s