Amina Daoudi, GELUK

Ik heb geleerd dat we niet vaak stilstaan bij wat ons gelukkig maakt. School is wel saai, maar nu we weten hoe het voelt om alleen achter je pc de leerstof op te vatten denk ik dat we allemaal toch liever vroeg achter de schoolbanken zitten. Ook ben je dan samen met je klasgenoten en vrienden en gaat de dag dus sneller voorbij. Sociaal zijn en met mensen praten maakt je gelukkig. Anders zit je maar thuis alleen en kan je met niemand praten. Ik hoop dat we snel weer kunnen starten zodat ik nog eerlijk mijn attest kan verdienen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s