Nora, 13 jaar, GELEZEN

Mijn tekening gaat over het feit dat dit nu zware tijden zijn, je ziet familie, vrienden en belangrijke personen nu niet meer. Maar door dat we met elkaar kunnen facetimen, Skypen en zo, blijven we elkaar toch een beetje zien en spreken. Zo hebben we de mogelijkheid om nog van elkaars grappen, gebeurtenissen en glimlachen te genieten vanuit je eigen kot waar we nu toch voor een tijdje in vast zitten. Deze tekening gaat erover dat we elkaar een ‘virtual hug’ geven, en dat we nog altijd steun, vriendschap en vooral liefde bij elkaar vinden. Ook in tijden van het Corona virus.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s