Jules D’Havé, over GELUK (en moussaka)

Jules zit in het 4de jaar van de Hotelschool in Koksijde en hij kookte voor zijn familieleden om hen gelukkig te maken. Daarover schreef hij het volgende:

“Ik heb deze week mijn gezin en mijn familie blij gemaakt. Mijn grootouders hadden al vaak gevraagd of ik eens een gerecht kon klaarmaken voor hen. In deze quarantaine is dit moeilijker te realiseren want je kan mekaar niet zien. Ik heb hiervoor wel een oplossing gevonden. Ik stuurde een berichtje naar iedereen met daarin de vraag wat ze graag zouden eten. Voor mijn gezin maakte ik een risotto en voor mijn opa en oma maakte ik een lekkere verse moussaka. Ze wouden dit nog eens eten omdat ze in de zomervakantie van vorig jaar naar Griekeland zijn gegaan en ze vonden dit enorm lekker. Ik maakte het voor hen en zette het aan de voordeur af. De reactie van mijn oma en opa maakte mij gelukkig. Ze zeiden dat dit authentiek smaakte.”

Lees de volledige tekst die Jules over de 5 vragen schreef:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s