Jade De Paepe, 17 jaar, LEVEN

“Iedereen zegt altijd: “Het leven is kort!”, maar het is het langste wat je ooit zal meemaken. Wat telt er dan in dit ‘kort’ bestaan? Iedereen en alles gaat uiteindelijk dood, dus maakt het wel uit wat je doet met de levensjaren die jou zijn geschonken? Is er een doel tijdens onze tijd op deze wereld? Deze vragen heb ik mijzelf al duizenden keren opnieuw en opnieuw gesteld en nooit heb ik er echt een antwoord op gevonden. Dat komt omdat er ook geen concreet antwoord bestaat dat voor iedereen geldt. Maar tijdens deze quarantaine heb ik meer tijd dan ooit gehad om hierover na te denken…”

Dat is de inleiding tot de diepzinnige tekst van Jade die je hieronder kan openklikken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s