Amélie De Kersmaeker, 14 jaar, antwoordt op de 5 vragen

  1. GELUK: Met moederdag konden we allemaal terug in beperkte mate bezoekjes afleggen. Elkaar even in levende lijve terugzien, een bloemetje of klein geschenkje geven; dat zijn de zaken waar mensen nu gelukkig van worden.
  2. ONDERWIJS: In de live-les krijg je extra informatie over de verwachtingen en de leerstof. Bovendien heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en om elkaar even digitaal’ te spreken. Dat is heel belangrijk voor het sociaal contact en voor het goed begrip van de leerstof.
  3. GELEZEN: Via deze website (https://familiecadeau.com/)  kan je een leuke verrassing kopen voor een dierbare. Bijvoorbeeld een kussen met een hartverwarmende tekst voor je oma (of Bobonne).
  4. LEVEN: Familie, vrienden en gezondheid zijn veel belangrijker dan ik ooit had kunnen inschatten. Een klein gebaar van een vriendin (een leuke kaart met herinneringen en foto’s), een zelf gemaakt filmpje naar de oma…dat zijn kleine inspanningen met zeer grote impact.
  5. ONVERGETELIJK: Hoe moeilijk het kan zijn om niemand te zien en eens een knuffel te kunnen geven. De waarde van familie en vrienden zal ik nooit nog onderschatten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s