Tine Schelfhout, 17 jaar, GELUK

“De afgelopen weken heb ik heel wat geleerd over het geluk van mensen. In deze tijden is het voor vele mensen niet makkelijk om het geluk toe te laten, omdat ze zich focussen op de negatieve dingen. Dit was bij mij ook een aantal dagen het geval, maar toen ik dit doorhad ben ik mij meteen weer beginnen focussen op de positieve dingen. Het moeilijke is dat men niet kan uitkijken naar bepaalde zaken en dat is dan ook niet snel op te lossen. Geluk creëer je echter zelf. Als je het niet toelaat kan je het niet voelen. Je kan het vinden in heel kleine dingen en dat wordt deze dagen ook volop getest. Een fietstocht, een wandeling of een keertje gaan tennissen appreciëer ik meer en meer elke de dag en zo leer ik ook hoe dankbaar ik mag zijn voor alle dingen die ik heb en kan doen.”

Dit citaat komt uit de tekst van Tine, die je hieronder kan openklikken:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s