Jemma Muradyan, GELEZEN

Ik heb in deze tijden van isolatie veel gelezen wat anderen zou kunnen ontroeren. Ik vind echt erg dat er zoveel mensen gestorven zijn. Allemaal door 1 virus dat afkomstig is van dieren. Ik had altijd slecht gevoel als ik om 11 u naar het nieuws keek elke keer maar meer doden en meer ziekenhuisopnames, dat was echt wel pijnlijk om te horen. Ik stelde me voor wat als iemand van mijn familie ook het virus kreeg en dat hij of zij het niet zou overleven? Het was echt gruwelijk om te weten dat er elke dag zoveel mensen sterven door het virus. Een van de dingen dat me ook echt raakte was dat er op een begrafenis maar 10 mensen aanwezig mochten zijn. Ik had echt pijn toen ik dat hoorde want dat is zo vreselijk dat je de laatste momenten dat je mogelijkheid hebt om bij de overledene te zijn niet mogelijk is. 10 mensen is echt weinig en zeker bij grote families. En omdat er geen luchtverkeer was konden mensen niet meer terug naar hun land en ook niet in het geval als een familielid stierf dus je kon niet aanwezig zijn op de begrafenis en dat is echt wel erg.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s