Rosie Ramaut, 16 jaar, LEVEN

In deze bizarre tijden met bijzondere maatregelen als social distancing en mondkapjes dragen heb ik al nieuwe inzichten gekregen in het leven. Ik merk dat de steun van mijn ouders belangrijk voor mij is en dat ik veel deugd heb aan de contacten met mijn vrienden zelfs al moeten we “anderhalvemeteren”. Ook heb ik voor mezelf geleerd dat ik nood heb aan beweging. Mentale en fysieke gezondheid zijn belangrijk en die kan je op peil houden door te sporten. Dus: blijf in beweging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s