Lotte Pietercil, ONVERGETELIJK

Ik ga nooit vergeten welke personen er voor mij waren, wie mij steunde in deze tijden.
Door deze lockdown zie je wie je echte vrienden zijn; het kan dat er personen wegvallen van wie je het niet had verwacht, het kan ook zijn dat er personen voor je waren terwijl je dacht dat je niets voor ze betekende.

Iets belangrijk: zeg wat je wil zeggen tegen bepaalde personen die dicht bij het hart liggen of die goed voelen voor jou, want voor je het weet is het te laat. Laat je zeker niet tegenhouden door je onzekerheid of anderen. Gezondheid staat boven geld! Je ouders, broers/zussen, oma/opa, vrienden gezond zien in deze tijden is het mooiste dat er is. Wees er voor elkaar, we komen hier samen sterker door.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s