Brianna Ciobanu, 19 jaar, GELEZEN

Ik heb heel veel gelezen gedurende voorbije 6 weken. Soms las ik een boek in een dag uit en soms kon ik er zo lang over een boek doen. Ik heb nieuwe genres ontdekt, nieuwe schrijvers en nieuwe kansen gegeven aan boeken dat ik opzij had gelegd wegens dat het mij niet lag. Ik had een doel gesteld dat ik in 2020, 45 boeken ging lezen. Ik kan dus trots vertellen dat ik 13 boeken voor op schema sta. Er is wel een boek dat mij echt bij gaat blijven en dat is: ‘Schaduwjaar’ van Kim Ligget. Eerst vond ik het maar niets maar ik heb doorgezet en nu ben ik ontzettend blij dat ik dat heb gedaan. Het ging over vrouwen die elkaar steunen in plaats van te haten en die zich verbonden voelen met elkaar ondanks de dingen die ze moeten meemaken. Er zijn nog minstens 10 boeken dat ik geweldig heb gevonden maar dan zou ik pagina’s vol met tekst moeten schrijven en dat is, denk ik, de bedoeling niet. Het is een aanrader voor alle meisjes/vrouwen dat iets meer willen nadenken over hoe de wereld in elkaar zit voor ons.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s