Rowena Goraj, LEVEN

In deze moeilijke periode heb ik toch een aantal nieuwe inzichten gekregen in het leven. Het belangrijkste wat ik in deze bizarre tijd heb geleerd is dat ik  nood heb aan sociaal contact. Door de maatregelen is het onmogelijk om je vrienden en zelfs je familie te zien, je kunt niet met ze afspreken. Ik merk dat ik het toch wel moeilijk heb om zo lang niet onder te mensen te komen. Dingen zoals samen zijn met vrienden of familie, samen gaan shoppen, een terrasje doen, uitgaan,… mis ik enorm. Deze isolatie heeft me doen inzien dat vrienden en familie onmisbaar zijn voor mij.

Het is belangrijk om de maatregelen goed op te volgen zodat het coronavirus zich niet verder verspreidt en zodat we weer met z’n allen naar buiten kunnen gaan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s