Zere Alo, ONDERWIJS

Ik heb in de tijden van deze isolatie geleerd dat zelfstudie niet altijd zo makkelijk is. Je moet zelfdiscipline hebben om echt de taken te maken, leerstof te leren. Voor de quarantaine wou ik niet naar de lessen gaan, ze waren saai, ik zag het nut er van niet in, maar nu in de tijden van zelf isolatie zie ik het nut er wel van in van de lessen. De leerkrachten legde je alles uit, als je iets niet snapte konden ze je ter plaatse helpen. Nu is dat moeilijker via smartschool live, want je verstaat elkaar niet altijd even goed. De ene dag dat we naar school gaan helpt ook niet, leerkrachten hebben te weinig tijd om alles uit te leggen. Naar school gaan was leuk omdat je je vrienden en klasgenoten zag. Nu zit je thuis en zie je, je vrienden veel minder dan normaal.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s