Kevin Eniafe, 17 jaar, LEVEN

In de eerste weken van de corona was ik net als al mijn vrienden blij, langer vakantie minder schoolwerk maar heel snel veranderde mijn visie. Nadat ik het doodcijfer van de corona crisis zag begreep ik dat ons dagelijkse leven drastisch zal veranderen. In de afgelopen weken zag ik hoe belangrijk contact hebben met jouw vrienden voor u mentaal heel belangrijk is.

Daarnaast miste ik ook mijn familie, nochtans ben ik niet zo familie gericht maar ondervond wel dat het een belangrijke deel uitmaakte van mijn leven. De groep chat waar we vroeger communiceerde als familie gebruiken we weer. We bellen mekaar veel meer dan voor de corona dit zijn allemaal veranderingen waarvan ik blij ben.

Deze week begint school opnieuw voor ons, het dagelijkse leven wordt terug een beetje normaal. De vrienden die je gemist hebt tijdens de lockdown zie je terug. Wat ik hieruit heb kunnen leren is dat vrienden en familie erg belangrijke onderdelen zijn van u leven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s