Emile Janssens, LEVEN

Deze weken heb ik geleerd om te genieten van het leven. Niet stil staan bij momenten die het niet waard zijn, direct door gaan en de beste tijd van je leven maken. Je bent tenslotte maar een maal een tiener. Je kunt zoveel plezier halen uit gewoon met je vrienden iets te doen en zoveel herinneringen maken met hun. Ik wil zoveel mogelijk herinneringen maken na de lockdown, zodat ik mijn kindertijd nooit vergeet en dat ik er later melancholisch aan mijn kleinkinderen kan over vertellen. Dat ik kan vertellen hoe we zo lachten en de wind in ons haren voelden en dat we eigenlijk niet te verliezen hadden. We wouden gewoon de beste tijd van ons leven maken. Door de lockdown en doordat het school dicht is, heb ik meer tijd om mezelf bezig te houden in de tuin. Dit hoort ook bij het maken van een onvergetelijke tijd want later als ik terug bij mijn ouders kom om hun te bezoeken dan zie ik de tuin waar ik meer dan 10 jaar heb gespendeerd. Dat zou een fantastisch gevoel geven denk ik. In de tijd van corona mochten we kortgeleden ook terug beginnen te skaten en ik heb nu al veel herinneringen aan het plezier dat ik daar maak gemaakt. Ook veel geschaafde knieën, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ik hoop dat ik na de quarantaine samen met mijn vrienden een onvergetelijke zomer tegemoet kan gaan ook al zijn er geen festivals of fuiven. We zullen wel iets vinden om ons mee bezig te houden. Het telt dus meer om met je vrienden af te spreken dan thuis op je telefoon in de zetel naar tv te kijken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s