Ebba Van Langenhoven, 16 jaar, GELUK

De kleine dingen in het leven zijn in deze periode heel belangrijk. De meeste mensen denken alleen maar aan zichzelf. Iedereen moet afstand houden, mensen zijn bang als er iemand voor hun voordeur staat… Ze beseffen niet dat een simpele goeiemorgen een persoon al veel beter maakt. Iedereen heeft het moeilijk, maar we moeten elkaar steunen. Dus wat ik geleerd heb, is dat geluk niet altijd ingewikkeld moet zijn. Het moeten geen grote acties zijn of cadeaus. Een complimentje of een lach op iemand zijn gezicht toveren is al meer dan genoeg. Geluk is een groot woord, maar met kleine daden heb je iemand zijn dag echt al goed gemaakt.   

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s