Dibrani Dijana, 17 jaar, LEVEN

Covid – 19 is niet positief, maar je leert hier wel uit wat echt belangrijk is in het leven. De wereld is zo voor één van de weinige keren samen 1 team. Het valt mij op hoe 1 virus de wereld kan wakker schudden. We zien hoe belangrijk de gezondheid is en hoe we de mensen missen waarvan we niet verwacht zouden hebben dat we ze zouden missen. Het maakt niet uit welke huidskleur je hebt ,of je rijk of arm bent of welk geloof je ook hebt. Dit kan ieder van ons overkomen en iedereen heeft het recht op de zorg. Het geloof vind ik ook heel belangrijk in deze tijden. Je geloof kan je steun geven. Ik hoop dat de wereld hier iets uit leert en dat de verbondenheid blijft leven ook na deze pandemie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s