Stan De Troyer, 16 jaar, ONVERGETELIJK

Gisteren was het mijn verjaardag. De dag en de omstandigheden waarin ik 16 werd zal mij nog lang bijblijven. Een eerste legale pint drinken met de vrienden gebeurde via een computerscherm. In de plaats van de klasgenoten, waren het dit jaar de buren die getrakteerd werden met tiramisu tijdens het applaus voor de zorgmedewerkers. Het respect en de empathie die er in deze tijden is, niet alleen in onze straat maar over het hele land, is prachtig om te zien. Dit is iets wat we samen meemaken, en het jaar 2020 zal volgens mij bij heel veel mensen in het geheugen gegrift staan.

Dit citaat komt uit de tekst van Stan die je hieronder kan openklikken:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s