Britt Tomme, LEVEN

Tijdens deze tijden van isolatie ben ik ontzettend veel beginnen nadenken over wat er echt belangrijk is in het leven. Ik heb beseft dat familie altijd op nummer 1 moet staan. Tijdens deze lockdown was er maar 1 doel en dat is namelijk zorgen voor de gezondheid van mijn familie. ik heb geleerd dat we ons gelukkig mogen prijzen met de alternatieven die werden opgesteld door school en de overheid. Ik bedoel daar mee dat het onderwijs heel hard zijn best gedaan heeft om ons bij te scholen via de digitale netwerken. Door deze lockdown heb ik vooral geleerd dat familie, vrienden, school en gezondheid bij mij op prioriteit nummer één staan. In het leven moet je alle kansen grijpen voor het te laat is. Dat is iets wat ik beseft heb en voortaan zeker zal toepassen in mijn leven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s