Stef Willockx, 16 jaar, LEVEN

“Wat natuurlijk echt naar boven komt in deze tijden is je familie, je bent meer als ooit tevoren samen wat natuurlijk ook voor onvermijdelijke ruzies zorgt. Maar het moet je vooral ook doen inzien hoeveel je eigenlijk wel niet aan deze mensen hebt in het dagelijkse leven, iets waar we volgens mij veel te weinig bij stilstaan. Zonder deze mensen zou je leven leeg zijn, een broer en zus hebben is in deze tijden een echte luxe met hen kun je grote delen van je dagen delen en je amuseren terwijl je toch flink in je eigen ‘kot’ blijft.

We appreciëren en schenken ook meer aandacht aan de anders ‘gewone’ kleine dingen in het leven zoals het mooie weer, normaal is dit gewoon ‘mooi meegenomen’ in het dagelijkse leven, maar nu zijn we de natuur hiervoor dankbaar en staan er toch even bij stil. Het leven is dus voor vele mensen een stuk rustiger geworden, we moeten niet van hier naar daar hossen om toch nog ergens op tijd te komen. Ik denk dat dit voor veel mensen toch een zeer groot gemak was, maar het heeft nu wel lang genoeg geduurd…”

Lees de volledige tekst van Stef door hem hieronder open te klikken:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s