Silke Schoonjans, GELUK

Door deze coronacrisis zijn heel veel mensen gaan beseffen dat zelfs hele kleine dingen een mens gelukkig kunnen maken. Niemand had ooit gedacht dat men zijn/haar vrienden en familie een tijd lang niet meer zouden mogen zien. Niemand had ooit gedacht dat zelfs naar de winkel gaan om te shoppen een tijd lang niet meer zou kunnen/mogen. Doordat de strenge maatregelen stilaan aan het versoepelen zijn, worden mensen gelukkig van kleine dingen. Grootouders mogen stilaan hun kinderen en kleinkinderen terug zien. Wij, studenten, mogen al eens buiten met onze vrienden. Zelfs naar de winkel gaan om boodschappen te doen, maakt ons blij. Dan zijn we toch even weg uit ons kot. We zijn allemaal gaan beseffen dat we meer belang moeten hechten aan de dingen die echt belangrijk zijn. Zo mist iedereen wel een knuffel of een kus kunnen geven of krijgen. Iets waar we vroeger niet echt bij stilstonden. Ik denk dat iedereen hoopt dat dit snel achter de rug is dat we elkaar snel weer eens kunnen vastpakken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s