Maaike D’haese, 18 jaar, ONVERGETELIJK

Isolatie, een woord met een negatieve connotatie maar mij heeft het vooral mee geleidt naar een reis door het leven. In deze tijden van isolatie heb ik vooral geleerd dat het leven zo ineens voorbij kan zijn en dat we van ieder klein moment samen met vrienden en familie moeten genieten. Deze pandemie heeft er deels voor gezorgd dat ik mijn echte vrienden heb leren kennen die er altijd voor mij zullen zijn in eender welke situatie.

 Familie, een heel belangrijk deel van mijn leven, dat zijn de mensen die onvergetelijk waren in deze tijden. Lachen om de kleinste dingen, gezelschapsspelletjes spelen, wandelen, fietsen en nog zoveel meer dingen die we in deze tijd opnieuw hebben herontdekt en waarbij we zoveel plezier hadden. In deze tijden was het vooral heel belangrijk om aan deze mensen te laten weten dat je ze onvoorwaardelijk graag ziet. Dit heeft mij zeker en vast laten inzien dat ik gezegend ben met zo’n geweldige mensen rondom mij en dat ik ze nooit meer wil wegdenken uit mijn leven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s