Helena De Vliegher, 16 jaar, LEVEN

“Wat we deze tijden ook vernemen is dat het geluk niet zit in alle dure en materiële dingen, het echte geluk zit in de kleine dingen. Mooi weer, een onverwacht berichtje van je vriend(in), lekker eten, gezelschapsspelletjes spelen … Voor iedereen zijn deze kleine stukjes van geluk anders en dat maakt het allemaal nog interessanter. We staan stil bij de dingen die we normaal zonder veel aandacht te geven laten voorbijgaan. Dan is er toch nog een groot voordeel verbonden aan de lockdown: zien wie en wat ons echt gelukkig maken.”

Dit citaat komt uit de tekst van Helena, die je hier kan openklikken:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s